Scholen moesten tijdens de coronapandemie meer dan eens overschakelen op (deels) online onderwijs. Dat maakte het voor scholen en leerplichtambtenaren lastiger goed zicht te krijgen op schoolverzuim.
Volledig scherm
Scholen moesten tijdens de coronapandemie meer dan eens overschakelen op (deels) online onderwijs. Dat maakte het voor scholen en leerplichtambtenaren lastiger goed zicht te krijgen op schoolverzuim. © Arie Kievit

West-Brabantse spijbelaar heeft vaak geen tik op de vingers nodig, maar betere wifi

ROOSENDAAL/BERGEN OP ZOOM - Leerplichtambtenaren zijn in de coronacrisis vaak bezig met hulpverlening. Als een leerling lessen mist kan dat nu ook te maken hebben met slechte wifi of een vader die de laptop nodig heeft. Situaties waarin gezinnen hulp nodig hebben, geen tik op de vingers. 

 1. Sprookje Viola duurt voort, Nieuw Borgvliet heeft laatste wedstrijd in 100-jarige bestaan gespeeld
  PREMIUM
  Nacompetitie derde/vierde klasse

  Sprookje Viola duurt voort, Nieuw Borgvliet heeft laatste wedstrijd in 100-jarige bestaan gespeeld

  Viola mag nog altijd hopen op promotie naar de derde klasse. Door Waspik met 0-2 te verslaan, gaat die ploeg juist een niveautje lager acteren. Het treffen met Dubbeldam was overigens de laatste wedstrijd van de 100-jarige vereniging Nieuw Borgvliet. Volgend seizoen start, na de fusie met FC Bergen, de club in de vierde klasse onder de naam De Markiezaten.
  Roosendaal