Leo (l) en Sjef de Bruijn tonen een schilderij van respectievelijk hun vader en opa Sjef de Bruijn. Het is een van de werken die te zien is tijdens de expositie.
Volledig scherm
Leo (l) en Sjef de Bruijn tonen een schilderij van respectievelijk hun vader en opa Sjef de Bruijn. Het is een van de werken die te zien is tijdens de expositie. © Chris van Klinken / Pix4Profs

Wens van vader Willy: een ode aan opa Sjef en zijn broers

In liefdevolle herinneringROOSENDAAL - Een expositie met schilderijen van zijn vader en diens broers: dat was een wens van Willy de Bruijn. Dankzij zoon Sjef en andere familie komt deze er nu.

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Zomerfoto's: Lekker rollebollen op het Franse platteland
    Weekwinnaar

    Zomerfo­to's: Lekker rollebol­len op het Franse platteland

    Deze week is Judith Buckens unaniem verkozen tot weekwinnaar van de Zomerfoto 2020. Haar kinderen Juulke, Jibbe en Sil zien veel graanrollen liggen langs de route naar hun vakantieadres in Frankrijk. Tijdens een stop om te overnachten in Vivion bij Le Mans zien ze hun kans schoon om op een van de rollen te klimmen en even te poseren. Iedereen is al helemaal in vakantiestemming. En daarom een terechte weekwinnaar. Van harte gefeliciteerd Judith!