Logiesgebouw op de Gastelseweg in Roosendaal.
Volledig scherm
PREMIUM
Logiesgebouw op de Gastelseweg in Roosendaal.

Wel duizend bedden nodig voor arbeidsmigranten in Roosendaal

ROOSENDAAL - Wie denkt dat Roosendaal aan zijn verplichtingen heeft voldaan nu er aan de Gastelseweg 247 logiesgebouwen komen voor de huisvesting van 224 arbeidsmigranten, heeft het mis. Volgens wethouder Toine Theunis moeten er in de stad wel duizend bedden komen.

 1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.
 2. West-Brabant trekt draaiboeken voor Vuelta weer uit de kast: ‘Ik ga uit van een geweldig volksfeest’
  PREMIUM

  West-Bra­bant trekt draaiboe­ken voor Vuelta weer uit de kast: ‘Ik ga uit van een geweldig volksfeest’

  BREDA - Eindelijk, Breda en West-Brabant als regio mogen zich opmaken voor ‘La Vuelta’. 19, 20 en 21 augustus staan in goud gebeiteld op de kalender, en dan met name die zondag de 21e als de etappe deze contreien aandoet. De Bredase wethouder Daan Quaars (VVD, topsport) is er blij mee en kan nu in volle kracht vooruit met de organisatie, als kartrekker van de ronde in deze regio.