Bouwhekken, dode plantenzuilen, een opgesloten kinderfiets en een mysterieus briefje: het Dijkcentrum is mooi gerenoveerd, maar waarom staat dit restant van de werkzaamheden er dan al een halfjaar?
Volledig scherm
PREMIUM
Bouwhekken, dode plantenzuilen, een opgesloten kinderfiets en een mysterieus briefje: het Dijkcentrum is mooi gerenoveerd, maar waarom staat dit restant van de werkzaamheden er dan al een halfjaar? © Freek Verhulst

Wat doen die dorre, leeggelopen groenzuilen in dit pas opgeknapte winkelcentrum? ‘Het is geen gezicht’

ROOSENDAAL - Een vriendelijk, groen gezicht; dat zou het Dijkcentrum krijgen na een grondige renovatie. Die klus leek eind vorig jaar te zijn geklaard met de aanplant van drie groenzuilen, bij de entree vanaf de Flintdijk. Alleen, inmiddels zijn de zuilen uitgedroogd, leeggelopen en staan ze al ruim een halfjaar in die droeve staat achter bouwhekken. Wat is er aan de hand?

  1. Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

    Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

    Wanneer haar dochter in de auto naar de Ikea in tranen uitbarst, weet Astrid dat het menens is. ,,Mam, je hebt een hele kale plek!” Een paar dagen later krijgt ze de diagnose Alopecia Areata. Een auto-immuunziekte waar je haar van uitvalt. Na een jaar van radiostilte over de diagnose, spreekt Astrid zich voor het eerst uit op Twitter. ,,Als je een kaal iemand ziet, denk je al snel aan kanker. Dat is zeker niet altijd zo.”