Volledig scherm
PREMIUM
Wandeling in Nispen voor toneel- én bierliefhebbers © Marleen van Wesel

Wandeling in Nispen voor toneel- én bierliefhebbers

NISPEN - Van sprookjestaferelen in Nispense achtertuinen tot een western op een boerenerf. Toneelvereniging Onderling Kunstgenot uit Nispen organiseerde deze zondag Hap & Stap, een verrassende theaterwandeling door het dorp.

“Dit is echt ons feestje, waarvoor we zes andere toneelverenigingen hebben uitgenodigd”, vertelt Henk Baselier van Onderling Kunstgenot. De dorpsgenoten van Nispens Toneel bijvoorbeeld, die cowboy Dirty opvoeren, tussen de hooibalen, op de klanken van countryklassieker ‘Ghost riders in the sky’. ‘t Schijfs Toneel brengt dan weer een eigen, onconventionele variant van Assepoester in een Nispense achtertuin. Een andere tuin wordt op stelten gezet door kabouters van De Roosendaalse Comedie.

  1. Ik ben echt klaar met dit kabinet
    Geef uw mening

    Ik ben echt klaar met dit kabinet

    Als alles volgens planning verloopt, gaan we in Nederland in maart 2021 weer naar de stembus voor de Tweede Kamerverkiezingen. Dat duurt dus nog bijna anderhalf jaar. Ondertussen is wel duidelijk geworden dat heel wat mensen in dit land ontevreden zijn, boos ook. Het huidige kabinet, Rutte III, lijkt vandaag de dag vooral druk met brandjes blussen, van woedende boeren tot boze docenten. Wordt het niet tijd voor een frisse wind? Of moet kabinet Rutte III de vier jaar vol maken?