Volledig scherm
Foto ter illustratie. © ADR

Vrouw probeert andere treinreizigster te wurgen: agenten houden haar aan op station Roosendaal

ROOSENDAAL - Een 34-jarige vrouw uit Rotterdam heeft zondagavond in de trein geprobeerd een andere vrouw te wurgen. De verdachte werd uiteindelijk aangehouden op het station in Roosendaal. Dat meldt de politie.

Het slachtoffer, een 67-jarige vrouw, zat in de trein toen de 34-jarige vrouw voorbij kwam lopen. Die greep haar bij de keel en probeerde haar te wurgen.

De 67-jarige vrouw begon hard te gillen. De Rotterdamse ging ervandoor. Andere passagiers hebben het slachtoffer opgevangen. 

Nadat agenten de 34-jarige vrouw hadden opgepakt op station Roosendaal, is zij in een cel gezet. Ze wordt gehoord.

  1. Conducteur aan schandpaal genageld door groep ‘Tegen Boerkaverbod’ nadat hij Roosendaalse nikabdraagster uit trein zet

    Conducteur aan schandpaal genageld door groep ‘Tegen Boerkaver­bod’ nadat hij Roosendaal­se nikabdraag­ster uit trein zet

    ROOSENDAAL - De 19-jarige nikabdraagster uit Roosendaal die maandag uit de trein dreigde te worden gezet heeft van de confrontatie een filmpje gemaakt en is op de Facebookpagina Tegen Boerkaverbod geplaatst. In het filmpje wordt de identiteit van de conducteur nadrukkelijk getoond. De NS vindt dit veel te ver gaan: ,,Onze mensen moeten met rust gelaten worden, ook op sociale media.”