Volledig scherm
© Getty Images/iStockphoto

Volop onderzoek overval Roosendaal, nog geen verdachten aangehouden

ROOSENDAAL - Er zijn nog geen verdachten aangehouden van de woningoverval, zaterdagavond aan de Christiaan Huijgensstraat in Roosendaal. ,,We hebben de zaak nog volop in onderzoek”, laat een politiewoordvoerder weten. 

De politie moest zaterdagavond twee keer op onderzoek in Roosendaal, vanwege achtereenvolgens een steekpartij en een gewapende woningoverval.

In de eerste zaak, die zich afspeelde in de Burgemeester Freijterslaan, is een verdachte aangehouden. De vier verdachten van de gewapende overval op een woning aan de Christiaan Huijgensstraat, zijn nog niet gepakt. Volgens een politiewoordvoerder is deze zaak nog volop in onderzoek.

Bij de overval, die zaterdagavond rond elf uur gemeld werd, raakte niemand gewond. 

De bewoner van een portiekwoning werd door vier gemaskerde mannen overvallen.  Daarbij werd een vuurwapen gebruikt.  Ze doorzochten het huis en gingen er met een onbekende buit vandoor. 

Dat deden ze in een zilvergrijze auto, die geparkeerd stond in een parkeervak ter hoogte van de portiekwoningen aan de Christiaan Huijgensstraat. Ze reden weg in de richting van de Gastelseweg.