Volledig scherm
Feest op basisschool Het Palet als ook de echte sint arriveert. © Het Palet

Vier sinterklazen en één burgemeester bij Palet in Rucphen

RUCPHEN - Opwinding dinsdagmorgen op basisschool Het Palet in Rucphen. Daar verschenen maar liefst vier sinterklazen én burgemeester burgemeester Marjolein van der Meer Mohr om feest te vieren. 

Drie juffen werden door de kinderen al snel ‘ontmaskerd’ als hulpsinterklaas, maar de echte arriveerde ook nog in een open rode sportwagen die mooi kleurde bij de traditionele dracht van de goedheiligman. Vrolijk dansende pieten maakten het feest compleet. 

Hulpklazen

Tijdens het zingen en het wachten op de sint ontstond even wat verwarring bij de kinderen door de aanwezigheid van zoveel ‘hulpklazen’, maar de burgemeester zorgde hoogst persoonlijk dat de orde werd bewaard. De hoge gasten maakten daarna nader kennis met de Dalton-school. Alle aanleiding voor leerkracht Annelies Aanraad om tevreden vast te stellen: ,,Leren met elkaar én feesten met elkaar, dat is toch fantastisch.”

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Ziekenhuispersoneel Bravis en Amphia beraadt zich op nieuwe acties: ’Het leeft steeds meer’
    PREMIUM

    Ziekenhuis­per­so­neel Bravis en Amphia beraadt zich op nieuwe acties: ’Het leeft steeds meer’

    BERGEN OP ZOOM/BREDA - De kans is groot dat zorgpersoneel van Bravis ziekenhuis en Amphia in Breda meedoet met de aangekondigde landelijke ziekenhuisactie op 20 november. Arjan van de Broek van het actiecomité in Amphia zegt dat de actiebereidheid alleen maar groeit omdat er geen beweging zit in het, volgens hem, zeer povere cao-aanbod van de Nederlandse Vereniging van Ziekenhuizen. Ook Wessel van Meer, trekker van de acties in Bravis, gaat ervan uit dat het Roosendaals/Bergse ziekenhuis weer aanhaakt.