Volledig scherm
Feest op basisschool Het Palet als ook de echte sint arriveert. © Het Palet

Vier sinterklazen en één burgemeester bij Palet in Rucphen

RUCPHEN - Opwinding dinsdagmorgen op basisschool Het Palet in Rucphen. Daar verschenen maar liefst vier sinterklazen én burgemeester burgemeester Marjolein van der Meer Mohr om feest te vieren. 

Drie juffen werden door de kinderen al snel ‘ontmaskerd’ als hulpsinterklaas, maar de echte arriveerde ook nog in een open rode sportwagen die mooi kleurde bij de traditionele dracht van de goedheiligman. Vrolijk dansende pieten maakten het feest compleet. 

Hulpklazen

Tijdens het zingen en het wachten op de sint ontstond even wat verwarring bij de kinderen door de aanwezigheid van zoveel ‘hulpklazen’, maar de burgemeester zorgde hoogst persoonlijk dat de orde werd bewaard. De hoge gasten maakten daarna nader kennis met de Dalton-school. Alle aanleiding voor leerkracht Annelies Aanraad om tevreden vast te stellen: ,,Leren met elkaar én feesten met elkaar, dat is toch fantastisch.”

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Wie wint de Bruidsfoto Award 2019? Dit zijn de 4 West-Brabantse genomineerden
    PREMIUM

    Wie wint de Bruidsfoto Award 2019? Dit zijn de 4 West-Brabantse genomineer­den

    OOSTERHOUT/ZUNDERT/NOORDHOEK/KLUNDERT - Bruidsreportages altijd van hetzelfde laken een pak? In elk geval niet bij de vier West-Brabantse fotografen die genomineerd zijn voor de Bruidsfoto Award 2019. Dat zijn Arjan van der Plaat (The Wedding Story) uit Noordhoek, Malou Evers uit Zundert, Moniek van Gils uit Klundert en Eva Schweizer (Vintage Fotografie) uit Oosterhout. Bij elke trouwpartij proberen zij dat ene speciale moment te vangen. Aan de hand van zes trefwoorden vertellen zij hoe zij hun werk beleven.