Volledig scherm

Versmarkt Streek en Beleving in Roosendaal uiterlijk maandag dicht

ROOSENDAAL - De versmarkt Streek en Beleving in Roosendaal stopt er uiterlijk maandag mee. De circa 850 vierkante meter grote zaak in de Biggelaar draait niet genoeg omzet.

Eerder dit jaar opende de versmarkt met streekproducten vol ambitie de deuren. "We wilden de gezelligheid van de boerenwinkel naar de stad brengen", vertelt Carola Hereijgers, een van de initiatiefnemers die zelf aardbeien verkocht op de versmarkt.

Maar ruim een half jaar na de opening gaat de stekker er alweer uit. "De omzet is niet hoog genoeg. Misschien ligt het aan de locatie. De Biggelaar is heel leeg en ook de Raadhuisstraat en de Passage lopen leeg. Maar er zijn nog honderden redenen te bedenken. Ik hoop dit nooit meer mee te maken. Het is verschrikkelijk, dit was ons kindje geworden."

Afhankelijk van de laatste verkoop, sluit de markt zaterdag of maandag voor de laatste keer zijn deuren.

  1. Ambulanceteam helpt uitgeputte hulpverleners op Sint Maarten

    Ambulanceteam helpt uitgeputte hulpverleners op Sint Maarten

    SINT MAARTEN/DORST/ROOSENDAAL - Een ambulanceteam met hulpverleners uit onder meer Dorst, Roosendaal, Bergen op Zoom, Uden en Tilburg is sinds afgelopen zondag actief op Sint-Maarten. Het negenkoppige team, dat bestaat uit verpleegkundig specialisten, ambulancechauffeurs en ambulanceverpleegkundigen, neemt onder leiding van coördinator Lianne van Driel (50) uit Dorst, drie weken lang de taken over van de plaatselijke ambulancemedewerkers.