Dun Tjappies tijdens een optreden op de Markt. Ze zijn bang dat dit tafereel alleen nog mogelijk is als Roosendaal nadenkt over verplaatsing van het carnaval naar Pinksteren. De Stichting Carnaval Roosendaal noemt dat echter 'geen optie'.
Volledig scherm
Dun Tjappies tijdens een optreden op de Markt. Ze zijn bang dat dit tafereel alleen nog mogelijk is als Roosendaal nadenkt over verplaatsing van het carnaval naar Pinksteren. De Stichting Carnaval Roosendaal noemt dat echter 'geen optie'. © Dun Tjappies

Verplaatsen leutfeest Roosendaal naar Pinksteren ‘geen optie’ voor Stichting Carnaval

ROOSENDAAL - De Stichting Carnaval Roosendaal vindt het geen goed idee om het feest te verplaatsen naar een andere periode in het voorjaar of de zomer. ,,Wij houden vast aan onze traditie dat carnaval thuis hoort tussen 11-11 en aswoensdag.”

  1. Hereijgers hoopt voorzichtig op een stunt met Schijf: ‘Het zal niet meevallen om deze reeks voort te zetten’

    Hereijgers hoopt voorzich­tig op een stunt met Schijf: ‘Het zal niet meevallen om deze reeks voort te zetten’

    Dorpsclub Schijf is bezig aan een goed seizoen in de derde klasse A. De ploeg verzekerde zich ruim voor het einde van de competitie van handhaving en staat op een keurige achtste plaats. Nu de doelstelling bereikt is, kan Schijf misschien nog wel verder kijken. Door een goede reeks doen ze nog volop mee in de strijd om de derde periode, die een plek in de nacompetitie oplevert.