Terwijl demissionair minister Cora van Nieuwenhuizen luistert naar de Roosendaalse wethouder Cees Lok, vaart de schipper het gezelschap door de Theodorushaven.
Volledig scherm
PREMIUM
Terwijl demissionair minister Cora van Nieuwenhuizen luistert naar de Roosendaalse wethouder Cees Lok, vaart de schipper het gezelschap door de Theodorushaven. © Pix4Profs / Peter van Trijen

Verdiepte aanleg van A58? Roosendaal is nog niet aan de beurt

BERGEN OP ZOOM - De haven van Bergen op Zoom doet er toe. Die boodschap had wethouder Jeroen de Lange voor demissionair minister van Infrastructuur en Waterstaat Cora van Nieuwenhuizen die donderdag een werkbezoek bracht aan de Theodorushaven.

  1. Antoine Tromp liet het directeurschap los en ging weer voor voor de klas staan als geschiedenisleraar
    PREMIUM

    Antoine Tromp liet het directeur­schap los en ging weer voor voor de klas staan als geschiede­nis­le­raar

    OUDENBOSCH - Van schipperskind tot directeur van het Markland College en komende vrijdag afwaaiend als geschiedenisleraar voor de klas. De levensloop van Antoine Tromp is bijzonder te noemen met dank misschien wel aan de rustpauze, die hij inlaste. Deze vrijdag nam hij met nog vier collega's afscheid van het onderwijs. Oudenbosch raakt hem niet kwijt, want sinds enige tijd is hij voorzitter van het Zouavenmuseum.