Younes B., een van de verdachten van de schietpartij op de Desmijndijk, raakte eind 2017 zelf gewond bij een schietpartij op de Diamantdijk. Hij vluchtte toen met zijn huurbusje naar het politiebureau in de Nieuwstraat.
Volledig scherm
PREMIUM
Younes B., een van de verdachten van de schietpartij op de Desmijndijk, raakte eind 2017 zelf gewond bij een schietpartij op de Diamantdijk. Hij vluchtte toen met zijn huurbusje naar het politiebureau in de Nieuwstraat. © Christian Traets

Verdachte schieten Desmijndijk eerder betrokken bij
vuurwapengeweld

ROOSENDAAL - Een van de twee verdachten van de schietpartij op 29 december op de Desmijndijk in Roosendaal, Younes B. (24), is al vaker betrokken geweest bij vuurwapengeweld in dezelfde wijk, een keer als slachtoffer en een keer als verdachte.

 1. PSV’er en Oranjeklant Jordan Teze even terug op het oude nest bij Alliance: ‘Hier is het voor mij begonnen’
  PREMIUM

  PSV’er en Oranje­klant Jordan Teze even terug op het oude nest bij Alliance: ‘Hier is het voor mij begonnen’

  ROOSENDAAL - Nee, lang heeft ie niet bij RSC Alliance gevoetbald en dat is vaak een goed teken. Voetbalclub PSV heeft in 2007 namelijk al snel in de gaten dat de dan 8-jarige Jordan Teze best wel eens een grote kan worden. Woensdag keerde de PSV-verdediger die met Jong Oranje naar het EK gaat na bijna 13 jaar terug naar de plek waar het ooit allemaal voor hem begon.
 1. Gratis sneltest doen? Zo regel je het
  Play

  Gratis sneltest doen? Zo regel je het

 2. Uitblinkende Frenkie de Jong pakt hoofdrol in Spaanse bekerfinale
  Play

  Uitblinken­de Frenkie de Jong pakt hoofdrol in Spaanse bekerfina­le