Volledig scherm

Verdachte aangehouden na dumpen navigatieapparatuur in centrum Roosendaal

ROOSENDAAL - In de Nispensestraat in Roosendaal is in de nacht van vrijdag op zaterdag rond 02:30 uur een een 39-jarige Poolse man aangehouden op verdenking van heling en/of diefstal.

Toen de man de agenten zag zette hij het op een lopen. Even verderop viel het de politie op dat de man het pakketje wat hij eerder bij zich had, niet meer had. De man werd staande gehouden en zijn identiteitsgegevens werden opgevraagd. Ondertussen gingen agenten op zoek naar het pakketje dat de man vermoedelijk had weggegooid.

Tuin
In een tuin werd een navigatiesysteem aangetroffen dat hoogstwaarschijnlijk afkomstig was uit een personenauto. Het navigatiesysteem is in beslag genomen en de Pool is aangehouden en overgebracht naar een politiecel. Hij zal zaterdag gehoord worden.

De politie is op zoek naar de eigenaar van het navigatiesysteem. Mogelijk is er in de nacht van vrijdag op zaterdag ingebroken in een auto. De politie verzoekt het slachtoffer van de inbraak om zich te melden bij de politie en om aangifte te doen van de inbraak in zijn of haar auto.