Volledig scherm
© Elcke van der Heijden/BD

Verborgen plek, verstopt juweeltje: waar zijn ze?

geef uw tipLoop jij weleens langs een hoge afscheiding en vraag je je af wat daarachter zit? De redactie van BN DeStem bezoekt deze zomer verrassende plekken die voor iedereen verborgen blijven.

Een muur, een heg, een poort of geluidsscherm. We vragen ons af wat zich daar achter bevindt. Paradijsjes, maar ook lelijke plekken die erg bijzonder zijn. Dat kan een enorme tuin zijn in een binnenstad, of simpelweg een hofje waar niemand komt, of een afgezet stuk natuur waar niemand komt.

Omdat dit verborgen plekken zijn, hebben wij uw hulp nodig. Kent u zo’n plek? Laat het ons weten. Bel naar de redactie: 0165-526800 of mail naar redactie@bndestem.nl

  1. Missionaris Jan van Aert (84) uit Huijbergen is een beroemdheid in Taiwan
    PREMIUM
    Interview

    Missiona­ris Jan van Aert (84) uit Huijbergen is een beroemd­heid in Taiwan

    HUIJBERGEN - Aan de thee in het broederhuis van Huijbergen schiet Jan van Aert (84) vol. Na een verblijf van 57 jaar op Taiwanese bodem is de laatste Nederlandse lazarist weer thuis. Maar wat is thuis als je zo lang weg was van je geboortegrond? Jan heeft het er zichtbaar moeilijk mee. Dankbaarheid en heimwee vechten om voorrang. ,,Na al die jaren voelt hij zich meer Chinees dan Nederlander. Zijn hart ligt in Taiwan.”