Volledig scherm
PREMIUM
De leerlingen van De Linde openen met een vrolijke dans de feestweek vanwege het 40-jarig bestaan van hun basisschool in Oud Gastel. © Pix4Profs/Chris van Klinken

Veertig jaar De Linde: ooit begonnen op zolder

OUD GASTEL - De openbare basisschool die ooit begon op een zolder en in de tuin van meneer pastoor, heeft de middelbare leeftijd bereikt: De Linde bestaat 40 jaar.

De leerkrachten en de honderdvijftig kinderen van obs De Linde uit Oud Gastel vieren momenteel een tof feestje. Een hele week lang. Want de school geeft al veertig jaar openbaar onderwijs, tussen 'al die katholieken'.

  1. Wie wint de Bruidsfoto Award 2019? Dit zijn de 4 West-Brabantse genomineerden
    PREMIUM

    Wie wint de Bruidsfoto Award 2019? Dit zijn de 4 West-Brabantse genomineer­den

    OOSTERHOUT/ZUNDERT/NOORDHOEK/KLUNDERT - Bruidsreportages altijd van hetzelfde laken een pak? In elk geval niet bij de vier West-Brabantse fotografen die genomineerd zijn voor de Bruidsfoto Award 2019. Dat zijn Arjan van der Plaat (The Wedding Story) uit Noordhoek, Malou Evers uit Zundert, Moniek van Gils uit Klundert en Eva Schweizer (Vintage Fotografie) uit Oosterhout. Bij elke trouwpartij proberen zij dat ene speciale moment te vangen. Aan de hand van zes trefwoorden vertellen zij hoe zij hun werk beleven.