Burgemeester Marjolein van der Meer Mohr liet de partners van de gedecoreerden het lintje opspelden. Vlnr: de burgemeester, Christian Verstraaten, Leon Verpaalen, Jeroen Jochems, Ruud van den Broek, Arno de Jong, John Heijnen en Patrick Braat.
Volledig scherm
Burgemeester Marjolein van der Meer Mohr liet de partners van de gedecoreerden het lintje opspelden. Vlnr: de burgemeester, Christian Verstraaten, Leon Verpaalen, Jeroen Jochems, Ruud van den Broek, Arno de Jong, John Heijnen en Patrick Braat. © Pix4Profs/Marcel Otterspeer

Veertien 'brandweer-lintjes’ waaronder een wethouder in Rucphen

RUCPHEN - Een verlate lintjesregen vrijdagavond in Rucphen, waar liefst veertien inwoners zijn benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau. De decoranda hadden met elkaar gemeen dat ze allen lid zijn van de gemeentelijke brandweer.

 1. Op koopjesjacht via WhatsApp: zo verkopen winkels ondanks de lockdown toch kleding
  PREMIUM

  Op koopjes­jacht via WhatsApp: zo verkopen winkels ondanks de lockdown toch kleding

  ROOSENDAAL/OUDENBOSCH/OUD-GASTEL – Thuisbezorgen, winacties plaatsen op social media of bestellingen ontvangen via WhatsApp: het zijn een aantal creatieve oplossingen van winkeleigenaren in de omgeving van Roosendaal. Op 14 december vorig jaar moesten zij hun deuren sluiten. Maar dat is volgens hen geen reden om bij de pakken neer te gaan zitten. ,,Het was even schakelen, maar we blijven het positief benaderen,” aldus Amanda Mathijssen van Gossip Fashionstore.
 1. Rob Kemps over De slimste mens: 'Na kwartfinale werd ik fanatiek'
  Play

  Rob Kemps over De slimste mens: 'Na kwartfina­le werd ik fanatiek'

 2. De leukste vacature van het moment: word jij kamelenmelker?
  Play

  De leukste vacature van het moment: word jij kamelenmel­ker?

Poll

Alle 18-jarigen zouden verplicht een jaar moeten helpen in de zorg

 • Ja, meteen invoeren (46%)
 • Nee, dit werkt toch niet (17%)
 • Laat jongeren zelf een maatschappelijke stage kiezen (37%)
1653 stemmen