Er schijnen drie kandidaten in de race te zijn voor een mogelijke overname en doorstart van mestvergister BioMoer.
Volledig scherm
PREMIUM
Er schijnen drie kandidaten in de race te zijn voor een mogelijke overname en doorstart van mestvergister BioMoer. © Picasa

Veelbesproken BioMoer maakt mogelijk een doorstart, drie kandidaten in beeld

MOERSTRATEN - Mestvergister BioMoer in Moerstraten maakt mogelijk een doorstart. Er hebben zich drie serieuze kandidaten gemeld om de veelbesproken vergistingsinstallatie over te nemen, zegt verantwoordelijk curator Bart Louwerier van Van Iersel Luchtman Advocaten uit Breda. Hij verwacht hier deze of volgende week meer duidelijkheid over te kunnen geven.

 1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.
 2. Jesse (18) bezorgt BN DeStem: ‘Er is geen baantje waarmee ik zóveel verdien in zó weinig tijd’

  Jesse (18) bezorgt BN DeStem: ‘Er is geen baantje waarmee ik zóveel verdien in zó weinig tijd’

  FIJNAART - Bij Jesse Kaufman (18) in Fijnaart gaat de wekker om kwart over vijf, zes dagen per week. Dan staat hij op om nog voor school begint de krant in het dorp te bezorgen. Vervelend om zo vroeg op te staan? ,,Helemaal niet. In het begin was het even wennen, maar nu maakt het me niet meer uit. Ik ben ongeveer anderhalf uur bezig en daarna heb ik de hele dag om te doen wat ik wil.”