De vaccinatiestraat op vliegveld Seppe is helemaal klaar voor gebruik, maar vanwege de trage levering van vaccins kon de GGD die nog niet in gebruik nemen. De straat opent nu in de eerste week van mei, die van Roosendaal volgt twee weken later.
Volledig scherm
PREMIUM
De vaccinatiestraat op vliegveld Seppe is helemaal klaar voor gebruik, maar vanwege de trage levering van vaccins kon de GGD die nog niet in gebruik nemen. De straat opent nu in de eerste week van mei, die van Roosendaal volgt twee weken later. © Pix4Profs/Marcel Otterspeer

‘Veel meer vaccins in zicht’, prikstraten op Seppe en in Roosendaal openen in mei

BOSSCHENHOOFD/ROOSENDAAL - De coronavaccinatiestraten op Breda International Airport in Bosschenhoofd en aan de Tussenriemer in Roosendaal gaan in mei open. Op het vliegveld moeten in de eerste week van mei de eerste spuiten tegen het coronavirus worden gezet, twee weken later (in de week van 17 mei) moet er ook in Roosendaal aan de lopende band gevaccineerd worden. Dan moet ook de priklocatie in Almkerk in gebruik genomen worden.

  1. Priklocaties Breda Airport en Roosendaal zijn nog stil: ‘Mensen en locaties zijn er, de prikken niet’
    PREMIUM

    Prikloca­ties Breda Airport en Roosendaal zijn nog stil: ‘Mensen en locaties zijn er, de prikken niet’

    ROOSENDAAL/BOSSCHENHOOFD - De priklocatie aan de Tussenriemer in Roosendaal, die 1 april operationeel zou moeten zijn, is nog niet af. De GGD verwacht dat door de trage en summiere levering van vaccins geen probleem oplevert. Woordvoerder Linda Vlamings: ,,We zijn er bijna zeker van dat hij deze maand nog niet in gebruik kan worden genomen, dus we hebben nog even de tijd.”