Volledig scherm
PREMIUM
En dan zit je zomaar met Viola Holt aan tafel tijdens de Glamourbingo in de Commerce . © Pix4Profs/Gerard van Offeren

Véél, heel veel panterprints bij de Glamourbingo

KRUISLAND - Met klotsende oksels streep je het één na laatste hokje roze als Hanny Veerkamp met haar vette dictie '55' roept. Maar een tafel verder schalt hard 'bingo!' door de Commerce in Kruisland. Glamourbingo met de Veerkampjes: je moet een enorme zeurpiet zijn als je hier niet vrolijk van wordt.

Quote

Alle 150 bezoekers zijn van top tot teen in dierenvel­le­tjes gehuld

Wat is glamour? Daarvoor hoef je maar een blik in de tot de nok toe gevulde Commerce te werpen. Een beetje glitter helpt, maar vooral panterprintjes, véél panterprintjes. Alle 150 bezoekers zijn van top tot teen in dierenvelletjes gehuld, zelfs de enkele man in de zaal draagt een panteroverhemd. Zelfs de tafelkleedjes hebben een panterprintje.

  1. Flink pakket met maatregelen na derde schietpartij in drie jaar in Roosendaal: ‘Het zijn heftige jaren geweest hier’
    PREMIUM

    Flink pakket met maatrege­len na derde schietpar­tij in drie jaar in Roosendaal: ‘Het zijn heftige jaren geweest hier’

    ROOSENDAAL - Ze weet het nog goed: de tranen stonden in haar ogen toen burgemeester Han van Midden haar vertelde dat de maat vol was. Ze wil uit vrees voor reacties niet met haar naam in de krant, maar ze wil wél dolgraag vertellen hoe blij zij en haar buren zijn met een hoop veiligheidsmaatregelen die er voor de omgeving van de Desmijndijk en de Diamantdijk zijn genomen. ,,Eindelijk. Het zijn heftige jaren geweest voor onze wijk.’’