De Draai van de Kaai in 2007. Michael Boogerd, Tourwinnaar Alberto Contador en Nederlands kampioen Koos Moerenhout. Ik heb de drie uit een andere hoek gefotografeerd. Dat kleine cameraatje linksboven is van mij.
Volledig scherm
PREMIUM
De Draai van de Kaai in 2007. Michael Boogerd, Tourwinnaar Alberto Contador en Nederlands kampioen Koos Moerenhout. Ik heb de drie uit een andere hoek gefotografeerd. Dat kleine cameraatje linksboven is van mij. © ROBERT VAN DEN BERGE

Vandaag zou de Draai van de Kaai zijn

ROOSENDAAL - Het staat er kil en confronterend. ‘Dit jaar geen 41e editie de Draai!’ De website van ooit de grootste criteriums van ons land liegt geen woord. Vandaag zou de 41e Draai worden gereden, maar het is muisstil op het parkoers. Geen geur van verse friet op de Kade, geen geknisper van vertrapte plastic bierbekers op het Kadeplein.

 1. West-Brabantse wielerhandel krijgt mountainbikes niet aangesleept: ‘Het is echt een luxeprobleem’
  PREMIUM

  West-Brabantse wielerhan­del krijgt mountainbi­kes niet aange­sleept: ‘Het is echt een luxepro­bleem’

  BERGEN OP ZOOM/ZEGGE/RUCPHEN - Inmiddels kan Bergenaar Eric van de Watering op zijn nieuwe Orbea mountainbike door de bossen crossen. Maar dat had heel wat voeten in de aarde. Sinds de coronacrisis wil iedereen zo'n dikke banden fiets. En dat merkt de fietsbranche in West-Brabant. Voorraden slinken. En levertijden lopen soms op tot een halfjaar. Het is een gekkenhuis.
 1. 20 jaar cel en tbs voor Bredase garagemoord: Misdrijf met gruwelijk en sadistisch karakter
  Play

  20 jaar cel en tbs voor Bredase garage­moord: Misdrijf met gruwelijk en sadistisch karakter

 2. Martelkamer in Wouwse Plantage moest rol spelen in onderwereldconflict
  Play

  Martelka­mer in Wouwse Plantage moest rol spelen in onderwe­reld­con­flict