Bijplaatsingen bij afvalcontainers zijn de gemeente én de gemeenteraad een doorn in het oog. Maar de raad vindt de aangekondigde aanpak van dat zwerfafval niet duidelijk genoeg.
Volledig scherm
PREMIUM
Bijplaatsingen bij afvalcontainers zijn de gemeente én de gemeenteraad een doorn in het oog. Maar de raad vindt de aangekondigde aanpak van dat zwerfafval niet duidelijk genoeg. © Henk Den Ridder

‘Vage’ aanpak van zwerfafval in Roosendaal wordt gekraakt: ‘Erg teleurstellend’

ROOSENDAAL - De Roosendaalse gemeenteraad kraakt de aanpak van zwerfafval van wethouder Klaar Koenraad. In een brandbrief stellen - op Koenraads eigen GroenLinks na - alle fracties ‘sterke twijfels’ te hebben bij de onlangs gepresenteerde aanpak van dat straatafval. 

  1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?