Foto ter illustratie
Volledig scherm
Foto ter illustratie © Hollandse Hoogte / ANP XTRA

Twee mannen (30 en 37) schijnen met zaklamp een winkel binnen en bezitten gestolen fietsen

ROOSENDAAL - Twee mannen (30 en 37) schenen op donderdagavond rond 22.40 uur met zaklampen een winkelpand binnen op het Roselaarplein in Roosendaal. Bovendien bleken de mannen beide op een gestolen fiets te rijden en geen vaste verblijfplaats te hebben, meldt de politie.

 1. Wat doen die dorre, leeggelopen groenzuilen in dit pas opgeknapte winkelcentrum? ‘Het is geen gezicht’
  PREMIUM

  Wat doen die dorre, leeggelo­pen groenzui­len in dit pas opgeknapte winkelcen­trum? ‘Het is geen gezicht’

  ROOSENDAAL - Een vriendelijk, groen gezicht; dat zou het Dijkcentrum krijgen na een grondige renovatie. Die klus leek eind vorig jaar te zijn geklaard met de aanplant van drie groenzuilen, bij de entree vanaf de Flintdijk. Alleen, inmiddels zijn de zuilen uitgedroogd, leeggelopen en staan ze al ruim een halfjaar in die droeve staat achter bouwhekken. Wat is er aan de hand?
 2. 500 euro boete voor Roosendaalse arts die geen voorrang gaf, wachtende vrouw verloor beide benen
  PREMIUM

  500 euro boete voor Roosendaal­se arts die geen voorrang gaf, wachtende vrouw verloor beide benen

  BREDA – Een 59-jarige Tilburgse die op de bus stond te wachten bij het Julianapark in haar woonplaats zag twee auto’s tegen elkaar botsen. Eén van de auto’s schoof vervolgens in haar richting. Zij kwam tussen de auto en de muur terecht en verloor beide benen. De vrouw die het ongeluk veroorzaakte kreeg een boete van 500 euro, omdat ze de andere auto had moeten zien aankomen.