Volledig scherm
Eenzijdig ongeval in Hoeven. © Martijn de Bruin / MaRicMedia

Twee gewonden nadat auto frontaal tegen een boom rijdt in Hoeven

HOEVEN - Op de Sint Bernardusstraat in Hoeven is zondagochtend rond 05:00 uur een personenauto tegen een boom gereden.

Bij het eenzijdige ongeval raakte de bestuurder, een 19-jarige man uit Oudenbosch, bekneld in het wrak. De bijrijder, een 13-jarige jongen uit Etten-Leur, raakte ook gewond. De bestuurder moest door de brandweer uit zijn benarde positie worden bevrijd. 

Hij is zwaargewond met de traumahelikopter naar het ziekenhuis in Rotterdam gebracht. De 13-jarige jongen is met de ambulance meegenomen naar het ziekenhuis in Breda. 

De weg tussen Hoeven en Oudenbosch bleef tijdens het onderzoek nog afgesloten voor het verkeer. Het is nog niet bekend hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren. De auto is in beslag genomen en total loss afgevoerd door een bergingsbedrijf. De politie zoekt nog uit of er alcohol in het spel is.

Volledig scherm
© GoogleMaps
Volledig scherm
Eenzijdig ongeval in Hoeven. © Martijn de Bruin / MaRicMedia
BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Manuel de Backer kan op EK cross ‘bij niemand aanhaken’

    Manuel de Backer kan op EK cross ‘bij niemand aanhaken’

    De 63ste plaats op het EK cross country ‘onder 23' was niet wat Manuel de Backer in gedachte had toen hij gistermorgen aankwam op de Beekse Bergen. ,,Dit doet echt pijn", zei de Thor-atleet uit Essen dan ook toen hij iets meer dan twee minuten na de Franse winnaar Jimmy Gressier over de streep was gelopen. ,,Omdat het zo dicht bij huis is, waren veel mensen voor mij naar hier gekomen en dan lukt het me gewoon niet om er alles uit te persen.”