Het stuk Bredaseweg tussen de Philipslaan en de Zwaanhoefstraat wordt verboden voor vrachtverkeer. Een besluit dat zorgt voor nieuwe spanningen in de Roosendaalse coalitie.
Volledig scherm
PREMIUM
Het stuk Bredaseweg tussen de Philipslaan en de Zwaanhoefstraat wordt verboden voor vrachtverkeer. Een besluit dat zorgt voor nieuwe spanningen in de Roosendaalse coalitie. © Robin Utrecht

Truckverbod Bredaseweg leidt tot nieuwe botsing in de Roosendaalse coalitie

ROOSENDAAL - Opnieuw is het hommeles binnen de Roosendaalse coalitie van Roosendaalse Lijst, VVD, CDA en GroenLinks. En opnieuw is er grote ergernis over hoe het CDA zijn eigen koers vaart. 

Dit keer is er ruzie over het aanstaande vrachtwagenverbod op het stuk Bredaseweg tussen de Philipslaan en de Zwaanhoefstraat. 

  1. Binnenkijken in de nieuwe bioscoop van Roosendaal: hier kijk jij straks naar de nieuwste films
    PREMIUM

    Binnenkij­ken in de nieuwe bioscoop van Roosendaal: hier kijk jij straks naar de nieuwste films

    ROOSENDAAL - Meters aan rode stof hangen al aan de muur. Bussels koperdraadjes verraden precies waar de speakers komen te hangen. Op de gigantische houten hellingen staat tot op de millimeter afgetekend waar de stoelen moeten komen. De muren achterin staan zo glad als een spiegel, klaar voor zes enorme doeken. Langzaam maar zeker begint het immense gebouw aan de Nieuwstraat écht op een bioscoop te lijken.