Foto ter illustratie.
Volledig scherm
Foto ter illustratie. © ANP

Treinen tussen Roosendaal en België rijden weer na aanrijding bij Nispen

NISPEN - Er reden woensdagavond tot 21.00 uur geen treinen van Roosendaal naar België. Oorzaak was een aanrijding met een persoon bij Nispen. 

Het slachtoffer raakte bij de aanrijding gewond. Er landde een traumahelikopter met trauma-arts om eerste hulp te verlenen. Daarna is het slachtoffer met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht, zo meldt een medewerker van ProRail. 

De NS ging er in eerste instantie vanuit dat er tot 23.00 uur geen treinen kunnen rijden. Er werden daarom stopbussen ingezet tussen Roosendaal en Essen. Maar iets leter op de avond bleek dat de dienstregeling rond 21.00 uur weer opgestart kon worden. 

  1. Binnenkijken in de nieuwe bioscoop van Roosendaal: hier kijk jij straks naar de nieuwste films
    PREMIUM

    Binnenkij­ken in de nieuwe bioscoop van Roosendaal: hier kijk jij straks naar de nieuwste films

    ROOSENDAAL - Meters aan rode stof hangen al aan de muur. Bussels koperdraadjes verraden precies waar de speakers komen te hangen. Op de gigantische houten hellingen staat tot op de millimeter afgetekend waar de stoelen moeten komen. De muren achterin staan zo glad als een spiegel, klaar voor zes enorme doeken. Langzaam maar zeker begint het immense gebouw aan de Nieuwstraat écht op een bioscoop te lijken.