Volledig scherm
Lekker spelen in ballenbak bij Avontura op De Stok. Foto Pix4Profs/Peter van Trijen © Pix4Profs/Peter van Trijen

Topdrukte tijdens kerstvakantie in ballenbak Avontura

ROOSENDAAL - Kinderen spelen donderdag enthousiast in een volle ballenbak bij Avontura in Roosendaal. Bij het indoor speelparadijs bij knooppunt De Stok is het heel druk in de kerstvakantie. 

,,Op een topdag hebben we 700 kinderen binnen,” vertelt manager Lisa van Empel. ,,Het personeel is ook uitgebreid, normaal doen we het met 3 personeelsleden. Vandaag staan er 8 mensen achter de balie. Het blijft voor ons alleen moeilijk inschatten wanneer de klanten precies komen. We merken wel aan de reacties van de klanten dat ze erg tevreden zijn over de tariefvermindering dit jaar voor kinderen van 1 tot en met 3 jaar.”

Jan Stroek uit Roosendaal zit met zijn laptop tevreden aan een van de tafels. ,,Mijn vrouw zei vanmorgen dat ik iets met de kinderen moest gaan doen. Ik heb ze samen met mijn laptop meegenomen naar hier. Mijn twee kinderen vermaken zich prima en ik kan nog wat werk verzetten. Ik vind het prima.”

  1. Wie wint de Bruidsfoto Award 2019? Dit zijn de 4 West-Brabantse genomineerden
    PREMIUM

    Wie wint de Bruidsfoto Award 2019? Dit zijn de 4 West-Brabantse genomineer­den

    OOSTERHOUT/ZUNDERT/NOORDHOEK/KLUNDERT - Bruidsreportages altijd van hetzelfde laken een pak? In elk geval niet bij de vier West-Brabantse fotografen die genomineerd zijn voor de Bruidsfoto Award 2019. Dat zijn Arjan van der Plaat (The Wedding Story) uit Noordhoek, Malou Evers uit Zundert, Moniek van Gils uit Klundert en Eva Schweizer (Vintage Fotografie) uit Oosterhout. Bij elke trouwpartij proberen zij dat ene speciale moment te vangen. Aan de hand van zes trefwoorden vertellen zij hoe zij hun werk beleven.