Jumbo had aanvankelijk grootse plannen met de vestiging aan de Van Beethovenlaan. De winkel zou fors uitbreiden en een parkeerdek krijgen. Na gesprekken met omwonenden heeft Jumbo die plannen afgeslankt.
Volledig scherm
PREMIUM
Jumbo had aanvankelijk grootse plannen met de vestiging aan de Van Beethovenlaan. De winkel zou fors uitbreiden en een parkeerdek krijgen. Na gesprekken met omwonenden heeft Jumbo die plannen afgeslankt. © Van Aken concepts | architecture | engineering

Toch geen Jumbo Foodmarkt in Roosendaal: winkel breidt minder uit en streep door parkeerdek

ROOSENDAAL - Er komt definitief geen Jumbo Foodmarkt aan de Van Beethovenlaan. De plannen zijn fors afgeslankt; de winkel breidt minder uit en het parkeerdek op het dak van de winkel is van de baan. 

  1. Ad ziet huis afbranden en aannemer 120.000 euro ‘stelen’, kijkers Thijs Zeeman zamelen geld in
    video

    Ad ziet huis afbranden en aannemer 120.000 euro ‘stelen’, kijkers Thijs Zeeman zamelen geld in

    265.000 kijkers zagen gisteravond hoe Thijs Zeeman op RTL 5 een aannemer confronteerde die 118.000 euro zou hebben gestolen van een man die zijn huis had zien afbranden. De woning van Ad (35) en zijn 14-jarige dochter in Oudenbosch is nog altijd een bouwval en de gebroken man ziet het leven soms niet meer zitten. Kijkers trokken zich zijn verhaal zo aan, dat ze besloten geld te doneren. De teller staat inmiddels op ruim 15.000 euro.