Volledig scherm
Rolf Timmers van Timmers Medizorg. © peter van trijen/het fotoburo

Timmers Medizorg in Roosendaal failliet

ROOSENDAAL - Timmers Medizorg Care & Comfort in Roosendaal heeft na 81 jaar de deuren gesloten. De rechtbank heeft de speciaalzaak in medische hulpmiddelen vorige week failliet verklaard. 

Het is niet bekend of Timmers Medizorg een doorstart maakt en hoeveel medewerkers er door het faillissement op straat komen te staan. De curator was dinsdagmiddag niet bereikbaar voor commentaar. De winkel aan de Kade 51 is inmiddels gesloten. 

Antwoordapparaat 

Op het antwoordapparaat van Timmers Medizorg is de boodschap ingesproken dat het bedrijf 'genoodzaakt was faillissement aan te vragen'. ,,We verzoeken onze leveranciers en schuldeisers om contact op te nemen met onze curator.'' De klanten en afnemers wordt gevraagd om 'een alternatieve leverancier te zoeken'. 

Timmers Medizorg Care & Comfort vierde afgelopen december nog het 80-jarig bestaan. Het bedrijf begon in 1937 als drogisterij De Schuiven en is door de jaren heen uitgegroeid tot een van de de belangrijkste regionale spelers op het gebied van medische spullen en doktersbenodigden. Van rolstoelen tot stomamaterialen.

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Bach componeerde het hele jaar door, dus ook voor kerstmis: Weihnachtsoratorium te beluisteren in Wouwse kerk

    Bach componeer­de het hele jaar door, dus ook voor kerstmis: Weihnachts­ora­to­ri­um te beluiste­ren in Wouwse kerk

    WOUW/OUDENBOSCH - In de donkere dagen voor kerst een artikel schrijven over de Matthäus Passion komt vreemd over. Toch is er alle aanleiding toe, want de Oudenbossche stichting, die jaarlijks Bachs meesterwerk rond Pasen laat uitvoeren, bestaat 25 jaar. Een jubileum waarin de stichting West-Brabant wil laten kennismaken met ander werk van Johann Sebastian Bach, meer specifiek het Weihnachtsoratorium.