Aan het bezoeken van de volssterrenwacht Tivoli zitten beperkingen, vandaar dat nu ook online waarnemingen gedaan worden via het YouTube-kanaal.
Volledig scherm
Aan het bezoeken van de volssterrenwacht Tivoli zitten beperkingen, vandaar dat nu ook online waarnemingen gedaan worden via het YouTube-kanaal. © Pix4Profs/Peter Braakmann

Thuis naar de maan kijken via de livestream van de sterrenwacht

OUDENBOSCH - Volkssterrenwacht Tivoli in Oudenbosch is weliswaar weer beperkt open, de anderhalve meter is moeilijk in de krappe ruimtes soms moeilijk te handhaven. Rondleidingen zijn er op zondagen op bescheiden schaal en de cursus Donkere Materie is begonnen.

  1. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
    lezersvraag

    Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

    Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.