Volledig scherm
PREMIUM
De nieuwe milieustraat van Roosendaal en Halderberge aan de Wortelsteeke is ruimer opgezet dan zijn voorganger. © Henk den Ridder

Terugbetalen tikken milieustraat zou Roosendaal meer dan 1 miljoen euro kosten

ROOSENDAAL / OUDENBOSCH - Van de 34.544 huishoudens in de gemeente Roosendaal zijn er nog geen 1.500 die vorig jaar op de milieustraat aan de Rietschotten vier tikken of meer hebben gebruikt. Bijna 20.500 huishoudens hebben geen enkele tik opgemaakt.

Als de gemeente alle ongebruikte tikken zou terugbetalen aan alleen al die ruim 20.000 huishoudens, zou dat al meer dan 1 miljoen euro kosten. Dus dat gebeurt niet. 

  1. Ziekenhuispersoneel Bravis en Amphia beraadt zich op nieuwe acties: ’Het leeft steeds meer’
    PREMIUM

    Ziekenhuis­per­so­neel Bravis en Amphia beraadt zich op nieuwe acties: ’Het leeft steeds meer’

    BERGEN OP ZOOM/BREDA - De kans is groot dat zorgpersoneel van Bravis ziekenhuis en Amphia in Breda meedoet met de aangekondigde landelijke ziekenhuisactie op 20 november. Arjan van de Broek van het actiecomité in Amphia zegt dat de actiebereidheid alleen maar groeit omdat er geen beweging zit in het, volgens hem, zeer povere cao-aanbod van de Nederlandse Vereniging van Ziekenhuizen. Ook Wessel van Meer, trekker van de acties in Bravis, gaat ervan uit dat het Roosendaals/Bergse ziekenhuis weer aanhaakt.