Volledig scherm
© ANP/Koen Suyk

Tennisvereniging Rico in Sint Willebrord nog niet ongerust

TV Rico nog niet ongerustSINT WILLEBRORD - Het bestuur van tennisvereniging Rico maakt zich nog geen zorgen over de onrust die er al is over een mogelijk nieuwe locatie van de vereniging bij de rotonde aan de Vosdonkseweg en Noorderstraat. Enkele omwonenden hebben al aangegeven bang te zijn voor overlast door onder meer de verlichting op het nieuwe tennispark.

Volgens voorzitter Corné Arnouts van TV Rico zal dat allemaal best meevallen omdat er bij het nieuwe tennispark Led-verlichting is voorzien. Zulke lampen hebben volgens hem een ander effect dan de verlichting die mensen nu gewend zijn bij sportparken.

Op 9 februari hoopt TV Rico de onrust bij de omwonenden weg te nemen. Dan is er een inloopavond in het Willebrordse gemeenschapshuis De Lanteern. Donderdagavond bespreekt de vereniging eerst met de eigen leden de financiële gevolgen van een verhuizing naar de overkant van de straat. Tot juli kan TV Rico nog terecht op de banen bij de tennishal die recht tegenover de beoogde nieuwe lokatie ligt. De hal moet wijken voor de aanleg van de nieuwe rondweg.