Debbie Balemans en Marvin de Beer voor de compleet verbouwde horecazaak, die nu bistro De Beenhouwer gaat heten. Op de achtergrond 't Vleeswienkeltje, zeg maar Vleeswinkel.
Volledig scherm
PREMIUM
Debbie Balemans en Marvin de Beer voor de compleet verbouwde horecazaak, die nu bistro De Beenhouwer gaat heten. Op de achtergrond 't Vleeswienkeltje, zeg maar Vleeswinkel. © Peter van Trijen/Pix4Profs

Stukje vlees van 't Vleeswienkeltje wordt voortaan ook geserveerd aan tafel bij bistro De Beenhouwer

SCHIJF - Voor de bourgondische hamburger van 't Vleeswienkeltje rijden hele volksstammen graag een stukje om naar Schijf. Nu nog verkopen Marvin de Beer en partner Debbie Balemans het ambachtelijk vlees over de toonbank, maar vanaf zaterdag ook geserveerd op een bordje in hun dan te openen bistro De Beenhouwer.