Max Ripson uit Roosendaal is daytrader, dagelijks houdt hij de koers in de gaten en handelt hij in cryptomunten. ,,Alleen op mijn Ethereum heb ik al 1000 procent winst gepakt.”
Volledig scherm
PREMIUM
Max Ripson uit Roosendaal is daytrader, dagelijks houdt hij de koers in de gaten en handelt hij in cryptomunten. ,,Alleen op mijn Ethereum heb ik al 1000 procent winst gepakt.” © Pix4Profs / Moreno Molenaar

Student Max leent maximaal om cryptocoins te kopen: ‘Ik steek dat geld liever in mijn toekomst dan in bier’

ROOSENDAAL - De cryptomarkt beleeft lastige maanden. Maar dat is voor de fanatieke coiners geen reden tot paniek. ,,Mensen verwachten binnen 2 weken van 500 euro 5.000 euro te maken. Zo werkt het niet. Je moet niet voor het snelle geld gaan. Als je jouw coins 5 tot 10 jaar vasthoudt, zal je succesvol zijn.”

  1. Antoine Tromp liet het directeurschap los en ging weer voor voor de klas staan als geschiedenisleraar
    PREMIUM

    Antoine Tromp liet het directeur­schap los en ging weer voor voor de klas staan als geschiede­nis­le­raar

    OUDENBOSCH - Van schipperskind tot directeur van het Markland College en komende vrijdag afwaaiend als geschiedenisleraar voor de klas. De levensloop van Antoine Tromp is bijzonder te noemen met dank misschien wel aan de rustpauze, die hij inlaste. Deze vrijdag nam hij met nog vier collega's afscheid van het onderwijs. Oudenbosch raakt hem niet kwijt, want sinds enige tijd is hij voorzitter van het Zouavenmuseum.