Stilte voor de storm bij asperge pop-up restaurant in Wouw

videoWOUW - Of West-Brabanders dol zijn op asperges? Restaurant op het Land bewijst dat het zo is. De zaterdag geopende pop-upzaak op het platteland tussen Wouw en Heerle was al voor de opening een succes. De afgelopen maanden boekten ruim 5.200 liefhebbers een plaats in het aspergespaviljoen tussen de velden van aspergeteler Luysterburg aan de Bergsebaan. Wat er op de kaart staat? Asperges natuurlijk. Ze zitten zelfs in de gin.

Het themarestaurant is slechts in bedrijf tot en met tot 27 mei, maar dat betekent niet dat er is beknabbeld op inrichting en sfeer. Menig horeca-ondernemer zou willen dat hij over een permanent restaurant van deze allure beschikte. Formeel heet de constructie een (Olivia-)tent maar de pop-up oogt als een modern ontwerp. ,,Boeren chique met veel hout en wit en vanuit elke stoel uitzicht over de aspergevelden'', legt zakelijk initiatiefnemer Frenk Theuns (60) uit Wouw uit.

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement