Volledig scherm
Hond gebeten in Brugstraat in Roosendaal © Wijkagent Dion Voorheijen

Stafford bijt hond in Roosendaal: snee van 20cm en overal beten

ROOSENDAAL – De politie is op zoek naar getuigen van een heftig bijtincident zaterdagavond aan de Brugstraat ter hoogte van het appartementencomplex Antoniusstede in Roosendaal. 

Wijkagent Dion Voorheijen heeft een foto van de gebeten hond op Twitter gezet.

Het bijtincident zou op zaterdagavond tussen 22.30 en 23.00 uur hebben plaatsgevonden. 

Een mevrouw liep met haar eigen hond. Vanaf de andere kant van de straat kwam een bruine Stafford op haar afrennen. De Stafford beet direct de hond van de mevrouw, waarna twee mannen kwamen helpen om de Stafford los te krijgen van de andere hond. 

Vermoedelijk was de Stafford van een van deze mannen. De hond raakte zwaargewond en moest behandeld worden bij een dierenarts. Hij had overal bijtwondjes en een grote, diepe snee van 20 centimeter in zijn nek. 

De politie wil graag in contact komen met de mannen die de vrouw hielpen na de aanval. 

  1. Angela Schijf voetbalt met jeugd in Roosendaal
    Play

    Angela Schijf voetbalt met jeugd in Roosendaal

    Actrice en ambassadrice Angela Schijf van stichting Het Vergeten Kind opende maandagmiddag de fonkelnieuwe ontspanningstuin van jeugdzorginstelling Juzt De Driekant in Roosendaal. De Lions Club heeft met tal van acties 30.000 euro op gehaald voor de realisatie van de tuin. De stenen tuin is veranderd in een plek waar kinderen uit de instelling kunnen spelen, maar ook rustig kunnen zitten en kletsen. Schijf, die donderdag nog de Zilveren Televizier-Ster Actrice voor haar rol in Flikken Maastricht won, probeerde alles gelijk uit met de kinderen.