Volledig scherm
Man in Roosendaal aangehouden na wegtrekken van ladder onder snoeier. © Christian Traets / MaRicMedia

Snoeier breekt pols nadat ladder opzettelijk wordt weggetrokken bij Rosada

ROOSENDAAL -  Een 34-jarige man uit Tholen heeft donderdagmiddag zijn pols gebroken nadat een 24-jarige man uit Roosendaal zonder enige reden een ladder onder de man uit trok bij Rosada. De Tholenaar was met een kettingzaag  bezig om op ongeveer 4 meter hoogte een boom te snoeien op de Touwbaan in Roosendaal.

Voorbijgangers bij Rosada zagen het incident donderdagmiddag rond half drie gebeuren en schoten het slachtoffer te hulp. Verschillende mensen gingen achter de verdachte aan en hielden de man staande in de Burgemeester Freijterslaan in de Westrand. De man is daarna aan de inmiddels gearriveerde politie overgedragen.

Gebroken pols

De 34-jarige man uit de gemeente Tholen heeft aan de val wonder boven wonder alleen een gebroken pols overgehouden. Hij is behandeld in het ziekenhuis.

De Roosendaler verzette zich hevig tegen zijn aanhouding en probeerde de agenten te schoppen en vast te pakken. Hij is voor verhoor meegenomen naar het politiebureau.  De verdachte zit nog vast.

Volledig scherm
Man in Roosendaal aangehouden na wegtrekken van ladder onder snoeier. © Christian Traets / MaRicMedia
  1. Ambulanceteam helpt uitgeputte hulpverleners op Sint Maarten

    Ambulanceteam helpt uitgeputte hulpverleners op Sint Maarten

    SINT MAARTEN/DORST/ROOSENDAAL - Een ambulanceteam met hulpverleners uit onder meer Dorst, Roosendaal, Bergen op Zoom, Uden en Tilburg is sinds afgelopen zondag actief op Sint-Maarten. Het negenkoppige team, dat bestaat uit verpleegkundig specialisten, ambulancechauffeurs en ambulanceverpleegkundigen, neemt onder leiding van coördinator Lianne van Driel (50) uit Dorst, drie weken lang de taken over van de plaatselijke ambulancemedewerkers.