Volledig scherm
Man in Roosendaal aangehouden na wegtrekken van ladder onder snoeier. © Christian Traets / MaRicMedia

Snoeier breekt pols nadat ladder opzettelijk wordt weggetrokken bij Rosada

ROOSENDAAL -  Een 34-jarige man uit Tholen heeft donderdagmiddag zijn pols gebroken nadat een 24-jarige man uit Roosendaal zonder enige reden een ladder onder de man uit trok bij Rosada. De Tholenaar was met een kettingzaag  bezig om op ongeveer 4 meter hoogte een boom te snoeien op de Touwbaan in Roosendaal.

Voorbijgangers bij Rosada zagen het incident donderdagmiddag rond half drie gebeuren en schoten het slachtoffer te hulp. Verschillende mensen gingen achter de verdachte aan en hielden de man staande in de Burgemeester Freijterslaan in de Westrand. De man is daarna aan de inmiddels gearriveerde politie overgedragen.

Gebroken pols

De 34-jarige man uit de gemeente Tholen heeft aan de val wonder boven wonder alleen een gebroken pols overgehouden. Hij is behandeld in het ziekenhuis.

De Roosendaler verzette zich hevig tegen zijn aanhouding en probeerde de agenten te schoppen en vast te pakken. Hij is voor verhoor meegenomen naar het politiebureau.  De verdachte zit nog vast.

Volledig scherm
Man in Roosendaal aangehouden na wegtrekken van ladder onder snoeier. © Christian Traets / MaRicMedia
  1. Toine Theunis, Roosendaalse superman die alles kan?
    PREMIUM

    Toine Theunis, Roosendaal­se superman die alles kan?

    ROOSENDAAL - Toine Theunis is voor de tweede keer de architect van de nieuwe Roosendaalse coalitie. De bestuurder met veruit de meeste voorkeurstemmen van allemaal, drukt al jaren zijn stempel op de gemeente Roosendaal. Is hij een soort superman die alles kan of heeft de voorman van de Roosendaalse Lijst inmiddels teveel politieke macht? Een portret aan de hand van (oud)bestuurders die met hem werk(t)en. 'Toine lijkt op een teflon pan, alles glijdt van hem af'.

poll

De nostalgische kermis in Roosendaal mag een jaarlijkse traditie worden

  • Eens (83%)
  • Oneens (17%)
2303 stemmen