Volledig scherm
PREMIUM

Snelfietspad tussen Bergen op Zoom en Roosendaal: ‘Lekker doorrijden zonder stoplichten’

WOUW - In een halfuurtje van het centrum van Roosendaal naar Bergen op Zoom fietsen of andersom. Over pakweg drie jaar moet dat kunnen. De aftrap voor de F58, de snelle fietsverbinding tussen beide steden, vond gisteren in Wouw plaats. 

 1. Aanleg 12 kilometer snelfietsroute Breda-Tilburg is begonnen, maar het duurt nog tot 2025 voordat alles klaar is
  PREMIUM

  Aanleg 12 kilometer snelfiets­rou­te Bre­da-Til­burg is begonnen, maar het duurt nog tot 2025 voordat alles klaar is

  RIJEN - Ballast Nedam is begonnen met de aanleg van de eerste 12 kilometer snelfietsroute F58 tussen Breda en Tilburg. Het komende driekwart jaar wordt het verbrede fietspad vanaf de grens van Rijen tot hartje Tilburg aangelegd. Vanaf juli is het deel van Hulten naar het station in Gilze en Rijen aan de beurt. Vanaf het station in Rijen via Dorst naar Breda gaat het met stukjes en beetjes.
 2. Openluchttheater Nispen verheugt zich op het seizoen: ‘Vieren dat het hier weer bruist’

  Openlucht­the­a­ter Nispen verheugt zich op het seizoen: ‘Vieren dat het hier weer bruist’

  NISPEN - Wegen die werden afgesloten, families die elkaar niet meer mochten opzoeken, geliefden die elkaar niet meer konden kussen: het leven aan de grens raakte versnipperd door de eerste lockdown. Het inspireerde zanger en gitarist André van den Boogaart uit Baarle-Nassau voor de show ‘Grensgevallen’, die hij zaterdag met zijn band De Tornado’s speelt in het Openluchttheater Nispen (OLTN).