Volledig scherm
Zaal Parkzicht in Sint Willebrord werd vanwege geluidsoverslast gesloten op last van de gemeente. © PETER VAN TRIJEN

Sloop van zaal Parkzicht in Sint Willebrord nabij

SINT WILLEBRORD - De gemeente Rucphen hoopt binnen nu een maand aan de Pastoor Bastiaansensingel in Sint Willebrord eindelijk te kunnen beginnen met de sloop van het al jaren leegstaande pand van zaal Parkzicht. 

Op die plek komt een nieuw Gezondheidscentrum waarin zich in de loop van volgend jaar onder meer de apotheek en huisartsen gaan vestigen.

De arts en apotheek zitten nu nog aan de overkant van de straat in het Processiepark dat de gemeente wil verlossen van bebouwing. Aan de achterzijde van Parkzicht komen tien of elf middeldure huurwoningen die gebouwd worden door de West-Brabantse Investeringsmaatschappij.

  1. Start aanpak foute fruitbedrijven: meteen 1.500 kilo cocaïne onderschept
    PREMIUM

    Start aanpak foute fruitbe­drij­ven: meteen 1.500 kilo cocaïne onder­schept

    BREDA/KAPELLE - In de strijd tegen de alsmaar toenemende cocaïnesmokkel is de politie in West-Brabant en Zeeland deze week begonnen met een nieuwe aanpak: het controleren van 'verdachte’ fruitbedrijven, zo'n dertig in aantal. Dat leverde meteen succes op. In de haven van Antwerpen werd vrijdag 1.500 kilo cocaïne in beslag genomen in een container met bananen, bestemd voor een fruitbedrijf in Kapelle in Zeeland.