Volledig scherm
De man werd in de omgeving van het Burgemeester Coenenplein neergestoken © BN DeStem

Situatie van beroofde en neergestoken Roosendaler nog onbekend, daders hebben geld gestolen

ROOSENDAAL - De twee mannen die dinsdag in de omgeving van het Burgemeester Coenenpark een 19-jarige man uit Roosendaal beroofden en neerstaken hebben geld van het slachtoffer gestolen. Het is onbekend hoe het met de 19-jarige Roosendaler gaat. 

Tussen 12.30 en 13.00 uur werd de Roosendaler beroofd en gestoken door de twee overvallers. Dinsdag was nog niet bekend of er iets buit was gemaakt, maar op woensdag maakte de politie bekend dat er geld was gestolen. Na de beroving liepen de daders weg in de richting van de bioscoop. 

Het slachtoffer heeft zelf de politie gebeld. Op dit moment is onbekend hoe het met hem gaat. Ook de politie zegt niet te weten hoe het met hem gesteld is. ,,Hij is gisteren met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Dat geeft voor ons de ernst van de situatie aan, maar wij krijgen van het ziekenhuis geen verdere informatie vanwege privacy", vertelt een politiewoordvoerder.

Twee mannen van ongeveer 20 jaar

Het slachtoffer kon ondanks zijn verwonding(en) nog wel een signalement geven aan de politie. Volgens hem werd hij overvallen door twee mannen van ongeveer 20 jaar. Een van de twee had blond haar, de andere droeg een capuchon over zijn hoofd. Beide mannen droegen donkere jassen en spijkerbroeken.

Politie zoekt getuigen

Volgens het slachtoffer waren er redelijk wat mensen in de buurt toen hij werd beroofd en neergestoken. De politie zoekt daarom getuigen. Zij kunnen zich bij de politie melden. Verder worden er camerabeelden bekeken en er is al onderzoek gedaan in de omgeving van het incident.

  1. Geef de wethouder een baan

    Geef de wethouder een baan

    Als we de cijfers mogen geloven, zijn er in West-Brabant ongeveer evenveel vacatures al werklozen. Als arbeid een homogeen goed was, was het probleem snel de wereld uit. Dan waren er niet te veel varkenshouders en te weinig weervissers, sloten vraag en aanbod exact op elkaar aan. Helaas worden wij stervelingen vanaf de wieg een zekere richting opgeduwd en komen talenten, kennis en vaardigheden boven drijven, die soms voor geen meter aansluiten op de arbeidsmarkt.