Volledig scherm
© Archief BN DeStem

Schuurfeest KPJ Oud Gastel in oud jasje maar op nieuwe plek

OUD GASTEL - Met 'Back To Bunder 2.0' zet KPJ Oud Gastel hun schuurfeest terug op de kaart. Op een nieuwe locatie maar in het oude jasje. ,,We hopen er net zo'n groot feest van te maken als vroeger", zegt voorzitter van de KPJ Bart Goorden.

Tot drie jaar geleden organiseerde de KPJ het jaarlijkse 'bunderweekend'. Een feestweekend in een grote tent aan de Sint Antoindijk, met op vrijdagavond het bunder- en zaterdagavond het schuurfeest. De vrijdagavond werd steeds minder druk bezocht, maar de jaarlijks georganiseerde tractorpullingwedstrijd in het voorjaar juist steeds beter.

De KPJ besloot daarom om de focus daarop te gaan leggen. ,,De vrijdagavond van het bunderweekend ging over in de zaterdagavond van het tractorpullingweekend", zegt Goorden. ,,Het zou nogal prijzig worden om twee keer per jaar een grote tent weg te zetten en een schuur konden we niet zo snel vinden."

Tot afgelopen juni. De KPJ vond een geschikte schuur aan de Langenbergsestraat 9A in Oud Gastel. Daar wordt het schuurfeest zaterdag 4 november gehouden. De muziek wordt, zoals vanouds, verzorgd door DJ Paul Willemse en door Goorden zelf.

Kaarten kosten 20 euro in de voorverkoop en 25 euro aan de deur.

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Airborne festival verhuist van vliegveld naar flink weiland even verderop
    PREMIUM

    Airborne festival verhuist van vliegveld naar flink weiland even verderop

    BOSSCHENHOOFD - Het Airborne (voorheen Daylight) Festival speelt zich niet langer op Breda International Airport af. De luchthavendirectie heeft besloten het aantal evenementen waar het vliegverkeer voor moet worden stilgelegd, te beperken. ,,Het festival was voor beide partijen een enorme logistieke operatie‘’, zegt luchthavenmeester Jan Voeten, die ook waakt dat vliegen op Seppe corps business blijft.