Volledig scherm
PREMIUM
Directeur Jessica Heirbaut van BS Gezellehoek heeft groen licht voor vernieuwbouw van de school. © pix4profs/petervantrijen

Scholen in Roosendaal krijgen miljoenen voor huisvesting: dit zijn de plannen

ROOSENDAAL - Directeur Jessica Heirbaut van basisschool Gezellehoek is blij met de ruim 1,6 miljoen euro voor de nieuwbouw van de 46-jaar oude school in de Roosendaalse wijk Kroeven. Als het aan haar had gelegen, was het bedrag zelfs hoger uitgevallen. 

Ze zegt: ,,We blijven gewoon op de huidige locatie in dit ruime gebouw zitten, maar mogen het nu gelukkig wel aanpassen. De architect is best vergevorderd met de plannen. Het bedrag is alleen wat lager uitgevallen door een nieuwe verrekening van het aantal leerlingen.”

  1. Negatieve spaarrente? Dan gaat mijn geld in een sok
    Geef uw mening

    Negatieve spaarrente? Dan gaat mijn geld in een sok

    Nederlandse spaarders houden het nieuws over de spaarrente momenteel zeer nauwlettend in de gaten. De Europese Centrale Bank (ECB) verlaagt de rente namelijk wederom, wat kan leiden tot een negatieve spaarrentestand. Als de spaarrente negatief wordt, betekent dat dat spaarders moeten gaan betalen voor hun spaarcenten op de bank. En dat ziet de gemiddelde Nederlander niet zitten, bleek eerder al. Verdwijnt ons zuurverdiende spaargeld straks massaal weer in een oude sok?