Volledig scherm
Onderzoek naar schietpartij in Roosendaal. © Christian Traets / MaRic Media

Schietpartij Roosendaal mogelijk na ruzie in relationele sfeer, drie mannen opgepakt

ROOSENDAAL - De politie heeft drie mannen opgepakt voor het schietincident op de kruising Van Coothlaan-Bredaseweg in Roosendaal, maandagmiddag. Er zou meerdere keren zijn geschoten, maar er vielen geen gewonden. De politie denkt dat een ruzie in de relationele sfeer de aanleiding was. 

Volledig scherm
Tijdens onderzoek naar de schietpartij in Roosendaal werden meerdere kogelhulzen gevonden. © Christian Traets / MaRic Media

De schietpartij vond plaats rond 14.10 uur. Een 35-jarige man heeft aangifte gedaan. 

Tijdens sporenonderzoek in de straten werden meerdere kogelhulzen gevonden. Twee auto's die geparkeerd stonden in de buurt van de Laan van Henegouwen en de Sophiastraat speelden mogelijk een rol bij de schietpartij. Ze zijn in beslag genomen. 

De aangehouden mannen zijn een 30-jarige man uit Bergen op Zoom en een 22- en een 23-jarige man uit Roosendaal. Ze zitten vast en worden verhoord. 

Een jonge getuige meldde al dat hij vier personen had gezien. Mogelijk werd er vanuit de auto geschoten. ,,Twee mannen waren flink tegen de auto aan het rammelen'', zei hij eerder op maandag tegen BN DeStem. En toen hoorde ik dat er werd gezegd ‘Je moet nu weg'. 

Volledig scherm
Onderzoek naar schietpartij in Roosendaal. © Christian Traets / MaRic Media