De hekken die de gevaarlijke plekken in de Lage Zegstraat markeren zorgen bij regen en in donkere uren zelf voor gevaar.
Volledig scherm
De hekken die de gevaarlijke plekken in de Lage Zegstraat markeren zorgen bij regen en in donkere uren zelf voor gevaar. © Helmi Mulders

'Rucphen moet iets doen aan gevaar op Lage Zegstraat'

ZEGGE - De situatie op de Lage Zegstraat vereist snel maatregelen, houdt D66’er Marion Buijk het Rucphense college voor. Zij trekt aan de bel over de dranghekken waarmee buurgemeente Roosendaal slechte plekken in het wegdek markeert. Die leveren volgens haar bij regen en in donkere uren levensgevaarlijke situaties op. ,,Elke dag liggen ze om, soms met de punten omhoog!’’, zegt ze over het Roosendaalse deel van de weg.

 1. Psycholoog Esther start praktijk in Rucphen: ‘Door corona zijn mensen gaan nadenken’
  PREMIUM
  INTERVIEW

  Psycholoog Esther start praktijk in Rucphen: ‘Door corona zijn mensen gaan nadenken’

  We zijn corona allemaal hartstikke beu. Dat binnen zitten! Niemand mogen ontmoeten. Geen feestjes. Geen evenementen. Altijd thuis werken. Saai. Maar we overleven het wel. De meeste mensen overleven het wel. Toch zijn er ook mensen bij wie deze crisis veel harder aankomt. Zij gaan zich onzeker en misschien wel angstig voelen en hebben de hulp van een deskundige nodig om hun gedachten weer onder controle te krijgen. Dat zag psycholoog Esther Dams (26) uit Rucphen ook.
 1. Bredase reshare store zamelt schoenen in voor daklozen: 'Het loopt storm'
  Play

  Bredase reshare store zamelt schoenen in voor daklozen: 'Het loopt storm'

 2. Docent Ton van Haperen: 'Qua leiding zijn de leraren in de steek gelaten'
  Play

  Docent Ton van Haperen: 'Qua leiding zijn de leraren in de steek gelaten'