Het open gebied Bulkenaar, ten zuidwesten van Roosendaal, is de plek voor de nieuwbouw van het Bravis ziekenhuis. Het gebied wordt heringericht als zorglandschap, zeg maar een park voor iedereen.
Volledig scherm
PREMIUM
Het open gebied Bulkenaar, ten zuidwesten van Roosendaal, is de plek voor de nieuwbouw van het Bravis ziekenhuis. Het gebied wordt heringericht als zorglandschap, zeg maar een park voor iedereen. © Pix4Profs/Marcel Otterspeer

Roosendalers gefrustreerd over inspraak rond nieuwbouw ziekenhuis: ‘Weggezet als kleuters’

ROOSENDAAL - De gemeente Roosendaal wil doorpakken met de inrichting van een zorglandschap rond de nieuwbouwlocatie voor het Bravis ziekenhuis in gebied Bulkenaar langs de A58. Maar bewoners van het aangrenzende Tolberg volharden in hun verzet tegen de gang van zaken. 

  1. 500 euro boete voor Roosendaalse arts die geen voorrang gaf, wachtende vrouw verloor beide benen
    PREMIUM

    500 euro boete voor Roosendaal­se arts die geen voorrang gaf, wachtende vrouw verloor beide benen

    BREDA – Een 59-jarige Tilburgse die op de bus stond te wachten bij het Julianapark in haar woonplaats zag twee auto’s tegen elkaar botsen. Eén van de auto’s schoof vervolgens in haar richting. Zij kwam tussen de auto en de muur terecht en verloor beide benen. De vrouw die het ongeluk veroorzaakte kreeg een boete van 500 euro, omdat ze de andere auto had moeten zien aankomen.