Volledig scherm
© Thinkstock

Roosendaler loopt met stroomstootwapen vermomd als telefoon over straat

ROOSENDAAL - Een 32-jarige Roosendaler is donderdagmiddag in de Sint Josephstraat aangehouden omdat hij een stroomstootwapen vermomd als telefoon bij zich droeg.

De verdachte werd rond 14.45 uur staande gehouden omdat de politie een melding over de man had gekregen.

De wijkagent sprak de Roosendaler aan, die daarop zijn als stroomstootwapen vermomde telefoon liet zien. De politie arresteerde de man en nam het stroomstootwapen in beslag.

De verdachte werd verhoord en in de loop van de avond was hij weer op vrije voeten. Wel heeft hij een proces- verbaal op zak.

Volledig scherm
ANP
  1. Angela Schijf voetbalt met jeugd in Roosendaal
    Play

    Angela Schijf voetbalt met jeugd in Roosendaal

    Actrice en ambassadrice Angela Schijf van stichting Het Vergeten Kind opende maandagmiddag de fonkelnieuwe ontspanningstuin van jeugdzorginstelling Juzt De Driekant in Roosendaal. De Lions Club heeft met tal van acties 30.000 euro op gehaald voor de realisatie van de tuin. De stenen tuin is veranderd in een plek waar kinderen uit de instelling kunnen spelen, maar ook rustig kunnen zitten en kletsen. Schijf, die donderdag nog de Zilveren Televizier-Ster Actrice voor haar rol in Flikken Maastricht won, probeerde alles gelijk uit met de kinderen.