Volledig scherm
Damiaan Reijnaers heeft 20.000 twitteraccounts gehackt. 'Niet moeilijk hoor, ik hack eigenlijk voor de lol.' © Peter van Trijen

Roosendaler Damiaan Reijnaars (21) op kandidatenlijst GeenPeil

ROOSENDAAL - De 21-jarige Roosendaler Damiaan Reijnaars staat op plaats 4 op de kandidatenlijst van GeenPeil voor de Tweede Kamer verkiezingen.

Reijnaars kwam eind 2012 in het nieuws nadat hij 20.000 twitteraccounts had gehackt in 24 uur.

De jonge Roosendaler wil een digitale revolutie ontketenen in de politiek. "Naast veel doen met security en development hoort frustratie over ons huidige politieke systeem tot mijn dagelijkse routine. Daarom ben ik kandidaat Tweede Kamerlid bij GeenPeil, het is namelijk hoog tijd voor een digitale revolutie in de politiek", zegt hij op de website van de partij.

Mede-oprichter van GeenPeil, Bart Nijman, is evenals Reijnaars afkomstig uit Roosendaal.

  1. Nieuwe coalitie zet in op duurzamer en veiliger Roosendaal (en de belastingen gaan niet omhoog)

    Nieuwe coalitie zet in op duurzamer en veiliger Roosendaal (en de belastin­gen gaan niet omhoog)

    ROOSENDAAL - De gemeentelijke belastingen in Roosendaal gaan de komende vier jaar niet of nauwelijks omhoog. Daarnaast opent geen enkele coffeeshop de deuren zolang de uitkomsten van de experimenten met gecontroleerde wiet in Nederland niet bekend zijn. Dit zijn een paar concrete afspraken die de nieuwe Roosendaalse coalitie van GroenLinks, VVD, CDA en Roosendaalse Lijst met elkaar hebben gemaakt.

poll

De nostalgische kermis in Roosendaal mag een jaarlijkse traditie worden

  • Eens (83%)
  • Oneens (17%)
2303 stemmen