Van links naar rechts de inmiddels vertrokken Joyce Rommens en Björn Rommens, voorzitter Sebastiaan Waegemaekers en penningmeester Cekwara Yildiz.
Volledig scherm
Van links naar rechts de inmiddels vertrokken Joyce Rommens en Björn Rommens, voorzitter Sebastiaan Waegemaekers en penningmeester Cekwara Yildiz. © Jongerenraad Roosendaal

Roosendaalse Jongerenraad verdubbelt bijna in het aantal leden: ‘Die restyling lijkt goed uit te pakken’

ROOSENDAAL - Het gaat goed met de Roosendaalse Jongerenraad. De club is het nieuwe jaar begonnen met 18 leden, bijna een verdubbeling van de tien die voorzitter Sebastiaan Waegemaekers telde toen hij voorzitter van de Jongerenraad werd. Met die extra handjes aan boord, barst de club van de plannen.

 1. Roosendaal krijgt een Fort: trainingen voor kinderen in armoede

  Roosendaal krijgt een Fort: trainingen voor kinderen in armoede

  ROOSENDAAL - Roosendaal krijgt als vierde stad van Nederland een locatie van Het Fort, een buitenschools lesprogramma speciaal voor kinderen die opgroeien in armoedegezinnen. Bij Het Fort krijgen kinderen uit sociaaleconomisch kwetsbare gezinnen extra trainingen en leren ze vaardigheden om van hun leven een succes te maken. In Roosendaal landt Het Fort in de wijk Langdonk, in het gebouw van de Evangelische Gemeenschap Roosendaal aan Benedendonk.
 1. NAC-trainer Steijn: 'Drie goals maken bij Roda geeft de burger moed'
  Play

  NAC-trai­ner Steijn: 'Drie goals maken bij Roda geeft de burger moed'

 2. Getetter van Roosendaalse trompetter zorgt voor overlast: trompet voor de vijfde keer afgepakt
  Play

  Getetter van Roosendaal­se trompetter zorgt voor overlast: trompet voor de vijfde keer afgepakt