Bomvolle terrassen zoals afgelopen jaren gaan we voorlopig niet zien, horeca-ondernemers krijgen vanwege alle coronamaatregelen wel meer ruimte om een terras te bestieren.
Volledig scherm
PREMIUM
Bomvolle terrassen zoals afgelopen jaren gaan we voorlopig niet zien, horeca-ondernemers krijgen vanwege alle coronamaatregelen wel meer ruimte om een terras te bestieren. © Marcel Otterspeer / pix4profs

Roosendaalse horeca opgelucht: terrassen mogen groter én op meer plekken

ROOSENDAAL - Roosendalers krijgen meer ruimte om per 1 juni eindelijk een biertje of wijntje te kunnen drinken. Kroegeigenaren mogen vanaf dan tijdelijk hun terrassen vergroten. Voor zolang als dat nodig is. 

De gemeente Roosendaal maakt dat mogelijk op verzoek van de Roosendaalse afdeling van Koninklijke Horeca Nederland (KHN). 

  1. Families mogen eindelijk weer op bezoek over de grens: ‘Het voelde bizar ze niet te mogen zien’
    PREMIUM

    Families mogen eindelijk weer op bezoek over de grens: ‘Het voelde bizar ze niet te mogen zien’

    OUDENBOSCH/ACHTMAAL - Na elkaar weken, soms maanden, niet gezien te hebben, kwam vrijdagavond eindelijk het verlossende woord voor families die deels in België en deels in Nederland wonen. Pieter de Crem, Belgische Minister van Binnenlandse Zaken deelde het heugelijke nieuws dat familiebezoek over de grens vanaf zaterdag weer mag. ,,Iedereen is in de wolken", vertelt Hielke van Klinken-Maagdenburg.