Volledig scherm
PREMIUM
Burgemeester Jacques Niederer (l.) eerder dit jaar op het net geplaatste Roosendaalse benkske op het Tongeloplein. Rechts van hem Nikki Tjassens Keiser uit Bosschenhoofd ('Gast van de Burgemeester’) en de Brabantse commissaris van de Koning Wim van de Donk. © Tonny Presser © 2018

Roosendaalse burgemeester Jacques Niederer vindt het welletjes

ROOSENDAAL - Het aangekondigde vertrek van Jacques Niederer komt niet uit de lucht vallen. Insiders weten al veel langer dat de Roosendaalse burgemeester rondkijkt voor iets anders. Wat heeft ruim 7,5 jaar burgemeesterschap van Niederer de stad gebracht? Enkele highlights op een rij.

Moreel leider

  1. Oudenbossche boekenmarkt met overvloed voor kwetsbaren
    PREMIUM

    Oudenbos­sche boeken­markt met overvloed voor kwetsbaren

    OUDENBOSCH - Zowel de traditionele boekenmarkt in de Pauluskerk zaterdag en zondag, als de boeken- en cd-markt van Homico/Kringloper op Pagnevaartweg 82 van dinsdag 11 tot en met zaterdag 15 juni, zijn goed verlopen. Beiden organisaties hebben elkaar echt niet 'dwars' gezeten. En zeker niet in de persoonlijke sfeer. Ook geen mindere verkoop. Wel kan in de toekomst binnen Oudenbosch door een betere afstemming wat misverstand voorkomen worden.