Wethouder René van Ginderen en voorzitter jongerenraad Sebastiaan Waegemaekers bij nieuw ingerichte studieplekken in theater de Kring.
Volledig scherm
Wethouder René van Ginderen en voorzitter jongerenraad Sebastiaan Waegemaekers bij nieuw ingerichte studieplekken in theater de Kring. © foto: Timo Reisiger

Roosendaal is vanaf deze week in één klap 61 studieplekken rijker

ROOSENDAAL - Studenten kunnen vanaf deze week op zes plekken in Roosendaal terecht om in alle rust met hun neus in de boeken te zitten. In overleg met verschillende instanties zijn er 61 studieplekken ingericht, gratis te gebruiken.

 1. Ridder Toon Naalden wordt overal voor gestrikt: ‘Ach, je rolt van het een in het ander’
  Onderscheiden

  Ridder Toon Naalden wordt overal voor gestrikt: ‘Ach, je rolt van het een in het ander’

  RUCPHEN - Een collega-buurtpreventist vroeg Toon op 26 april om samen een foto te gaan maken van een omgevallen lantaarnpaal. Bij terugkomst deed tot zijn verrassing een van zijn drie kinderen de deur open. Vervolgens kwamen zijn andere kinderen binnen. ,,Pas toen mijn vrouw zei ‘doe eens gauw nette kleren aan’, begon ik iets te vermoeden. En even later stond de burgemeester voor de deur’’.
 2. Ultieme poging om bouw megahal Campus A58 te stoppen: ‘Maar het wordt heel moeilijk’
  PREMIUM

  Ultieme poging om bouw megahal Campus A58 te stoppen: ‘Maar het wordt heel moeilijk’

  ROOSENDAAL - Worden de verleende vergunningen voor de bouw van megahal Campus A58 alsnog vernietigd? Op 23 juni buigt de rechtbank in Breda zich daarover in een bodemprocedure tussen actiecomité CA58.nl en de gemeente Roosendaal. Maar CA58.nl heeft daar weinig vertrouwen meer in: ,,De kans dat de rechter oordeelt dat alles afgebroken moet worden, lijkt ons erg klein. Maar we moéten dit proberen.’’